fbpx

Øg salget med online marketing

Online marketing er en fantastisk mulighed for jer som virksomhed til at opnå en højere omsætning – og ikke mindst til at få mest muligt ud af jeres markedsføringsbudget.

Der findes en lang række forskellige markedsføringskanaler, man som virksomhed kan benytte sig af for at sikre øget online synlighed. Jeg har stor erfaring med at hjælpe virksomheder i mange forskellige brancher, med at sammensætte det marketingmix, som skaber højest værdi indenfor budgettet. Jeg kan blandt andet hjælpe med: 

 

Fælles for disse forskellige markedsføringskanaler er, at de kan være medvirkende til at sikre dig som virksomhed en øget omsætning – og en bedre bundlinje.

Hvis jeres virksomhed får strikket den helt rigtige markedsføringsplan sammen, er det muligt at opnå stor synlighed og få en høj værdi ud af sit marketingbudget, når man gør brug af online annoncering i modsætning til mange andre salgskanaler – eksempelvis avisannoncering.

Lad mig hjælpe dig med at lave en solid og holdbar markedsføringsplan, som sikrer jeres virksomhed et godt resultat – både på den korte og lange bane.

Få hjælp til online marketing i dag

Er jeres virksomhed på jagt efter erfarne og kyndige fagfolk til at give en hjælpende hånd med online marketing, er du meget velkommen til at kontakte mig i dag på tlf. 29 72 55 40 for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at forbedre din virksomheds online tilstedeværelse og dermed skabe en øget omsætning.

Kontaktoplysninger

MarketingSpecialisten
Toldboden 3, 1. sal
8800 Viborg
Telefon +45 29 72 55 40
E-mail: martin@marketingspecialisten.dk

Send en besked

Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få online succes. Udfyld formularen nedenfor, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.