fbpx

Rådgivning / sparringspartner

Er du på jagt efter nye forretningsområder eller udvikler virksomheden sig ikke i den retning du ønsker? Få hjælp og input fra en ekstern og uafhængig sparringspartner, som kan hjælpe dig videre.

Som leder er du vant til at træffe mange beslutninger hver dag. Alligevel kan der til tider være behov for en person, som du kan spille bolden op ad, og som har erfaringen og værktøjerne til at få truffet de rigtige forretningsmæssige beslutninger. Det kan være i forbindelse med virksomhedens fremtidige strategi, digitalisering, markedsføring eller lignende.

 

You can’t get different results by doing things the same way.

 

Jeg er hverken coach, revisor eller lignende. Jeg tager udgangspunkt i din forretnings position og muligheder i markedet, og har gennem årene hjulpet en lang række virksomheder med forretningsudvikling, finde vækstpotentiale og løse konkrete problemstillinger. Det kan f.eks. være i forbindelse med: 

  • Digitalisering
  • Forretningsudvikling
  • Strategiudvikling
  • Online handel

Kontakt mig i dag på telefon 29 72 55 40 og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontaktoplysninger

MarketingSpecialisten
Toldboden 3, 1. sal
8800 Viborg
Telefon +45 29 72 55 40
E-mail: martin@marketingspecialisten.dk

Send en besked

Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få online succes. Udfyld formularen nedenfor, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.