fbpx

Søgemaskineoptimering

Bliv fundet af kunderne på Google

 

Er det dig, eller dine konkurrenter som ligger øverst på Google, når kunderne søger efter dit produkt eller din ydelse? Søgemaskineoptimering er en effektiv måde at øge omsætningen i sin forretning på, og jeg kan hjælpe dig med at lave målrettet og effektiv søgemaskineoptimering.
 

Ved hjælp af en dedikeret og målrettet indsats er det muligt at få rigtig mange potentielle kunder ind på din virksomheds hjemmeside eller webshop – og dermed få skabt en øget omsætning i virksomhed – og det står jeg klar til at hjælpe dig med.

 

15 års erfaring med søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO)  bliver ofte omtalt, som noget virksomheder sagtens kan gøre selv. Af den grund er der lavet massevis af SEO-guider, som fortæller hvad man skal gøre for at komme til tops i Google.

Sandheden er desværre, at de færreste virksomheder selv har tiden til at gøre arbejdet, og hvis de endelig kaster sig ud i det, risikerer de at spilde rigtig meget tid på det uden effekt. Det koster ikke kun i spildte timer, men også i direkte omsætning, som man går glip af pga. manglende resultater. Det svarer faktisk til, at en husejer selv lægger nyt tag på sit hus. Det er komplekst, tager lang tid og det bliver helt sikkert ikke så godt, som hvis en erfaren håndværker gør det.

Det bedste resultat får man, hvis man benytter en erfaren SEO-ekspert. Jeg hjælper og guider naturligvis vores kunder, så bliver klædt godt på til selv at kunne lave dele af optimeringen selv.

Kontakt mig

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe med at skabe værdi for din virksomhed.